Responsive image

Hartwin Dhoore trio

Hartwin Dhoore treedt graag op als soloartiest, in fragiele en intieme setting, maar hij houdt ook van de magie van het musiceren met andere muzikanten.
Pavel Souvandjiev, Hartwin’s neef, groeide op in een muzikaal gezin en speelt viool sinds zijn kindertijd. Hij volgde een klassieke muziekopleiding, en ontdekte de folkscène toen hij 14 was. Uit dat circuit valt hij niet meer weg te denken, onder meer met het succesvolle trio ‘Aerokorda'. Zijn uitmuntend vioolspel tilt de muziek van het trio naar een hoger universum.
Flavia Escartin groeide op in een boerderij op het Catalaanse platteland, tussen wijngaarden en prachtige natuurlandschappen. De invloed van deze omgeving maakt haar cellospel organisch en onuitsprekelijk. Maar ze heeft ook roots in het Westen. Met haar Belgische moeder bezocht ze regelmatig haar grootouders in Gent en momenteel studeert ze in Amsterdam. Flavia treedt vaak op met haar zus Laia onder de naam 'Escarteen Sisters' en ze werkt vaak samen met muzikanten uit de jazz- en wereldmuziekscene. Haar groovy chops en vloeiende boogtechnieken laten het repertoire van het trio swingen als een trein.


(Website)